Vam iniciar la ruta després d’aparcar al Coll del Bruci i ben aviat vam passar per la gran masia de Can Sostres i al cap de poca estona de travessar corriols humits i foscos, vam arribar al Pont de Pedra, una curiositat natural que val la pena visitar…i pujar-hi a sobre.
Per camins més amples, vam anar cap a Can Guixart i la seva quasi destrossada església de Sant Miquel, on la història hi ha deixat nombrosos rastres. Una curiositat: el terra de l’església romànica va esdevenir un cup cilíndric…coses del temps de la filo-xera i dels treballs de destil·lar espirituosos.
Després d’esmorzar arrecerats, ens vam dirigir cap a la Balma de Can Solà, veritable objectiu de la sortida: immensa cornisa rocosa que amaga una font que degota…
Després, per millors camins, ens vam entornar tot passant per sobre el túnel del Bruc i al cap de poc, ja érem una altra vegada als cotxes. El dinar, el vam fer ben a prop. al restaurant de Montserrat Park.
Ens van deixar treure el cava.