Sortida feta a mida per celebrar el dinar nadalenc que una colla de cuiners Badocaires es va oferir a cuinar.
Fets els encàrrecs de viandes, peix, marisc i tot el demés necessari amb antelació, a les 8,14 hores vam pujar al Ferrocata a La Beguda Alta en direcció a Piera on teniem taula reservada a La Cantina.
Amb l’estomac ben ple, varem començar la ruta a peu cap a la Beguda Alta tot passant per Can Mas i després de fer mil giragonses seguint el perfil de les vinyes, vam caminar arran de torrents amb vinyes per tot arreu, amb el terra mullat, xop i embassat per les darreres pluges…
Després, vam passa per Can Bonastre i els dos cementiris de Masquefa i a partir d’aquest punt, la ruta totalment urbana, ens va portar a La Beguda on ens esperaven els cinc cuiners a punt de tirar l’aigua a l’arròs, la taula parada i l’aperitiu a demanda…
L’Enric Casanoves va fer d’amfitrió perfecte i al seu celler ens vam aixoplugar per endrapar mentre que, a fora, queia el diluvi local. Després de l’àpat, es va parlar de la conveniència de disposar d’una assegurança, a títol particular per part de cada Badocaire, per practicar el senderisme amb seguretat.